Ge 132 Antioxidans капсули

Zoom
 

Антиоксиданс

Effects of the product:

Го зајакнува и балансира имунолошкиот систем

Characteristics:

Го неутрализира и спречува формирањето на слободни радикали кои се причина за многу хронични болести, меѓу кои и канцер.

Ingredients:

Екстракт од реиши печурка 180 мг, Матичен млеч 160 мг, Ресфератол 100мг, Ликопен 35 мг, Сулфорафан 25 мг