OKOLUT капсули x 30

Zoom
 

Капсули за подобар вид и функција на макулата и леќата на окото.

Effects of the product:

Капсулите се користат за профилакса од оштетување на видот, при ризик од макуларна дегенерација и катаракта, работа со компјутер и уморени очи, намалена острина на видот, проблеми со ноќниот вид и кратковидност.

Characteristics:

Активните состојки на Околут се пречистени природни очни пигменти – лутеин и зеаксантин . Околут треба да се зема кога се уште не настанало оштетување на видот.

Ingredients:

Lutein, Zeaxathin, Maltodextrin, Magnesium stearat