Pure Cordiceps® капсули

Zoom
 

За јакнење на имунитетот

Effects of the product:

Придонесува за подобрување на општото здравје на организмот.

Characteristics:

Помошно средство при респираторни, пулмонални, бубрежни нарушувања, нарушувања на кардиоваскуларниот систем, хипосексуалност, хиперлипемија, замор, настинки, при хемотерапија.

Ingredients:

Cordyceps sinensis