SILAR таблети против жуљеви

Таблети против жуљеви

Effects of the product:

Ефикасно дејствува за брзо и лесно отстранување орожнатиот слој-жуљ, го забрзува процесот на заздравување и спречува повторна појава.

Ingredients:

Во себе содржи салицил, вазелин и пред да се користи местото се мие со сапун и топла вода се брише и се става фластерот со таблетата на самио жуљ, препаратот делува три дена и потоа се отстранува.