DEPI ленти за тело (10x2) + млеко за по депилација

Ленти за депилација на тело

Effects of the product:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Ingredients:

Лентите содржат природен восок, се тријат низ рацете, се лепат и се вадат во спротивен смер на растење на влакната.