GALA интензивна крема за нега на стапала и нозе.

Крема наменета за нега на нозе и стапала со антиинфламаторно дејство, за одржување на здрава кожа и отстранување на непријатниот мирис.

Effects of the product:

Се нанесува 1-2 дена навечер на претходно измиени и суви стапала.