SILAR течност против жуљеви 10мл

Течност против жуљеви

Effects of the product:

Ефикасно дејствува за брзо и лесно отстранување орожнатиот слој-жуљ, го забрзува процесот на заздравување и спречува повторна појава.

Ingredients:

Во себе содржи салицил, вазелин и пред да се користи местото се мие со сапун и топла вода се брише и се нанесува од течноста внимателно на самиот жуљ.