HANSAL VITAMIN C таблети x 80

Zoom
 

Го подржува имуниот систем 80 таблети за џвакање со гроздов шеќер, со овошен вкус

Effects of the product:

Витаминот Ц има бројни придобивки во организмот. Витаминот Ц придонесува за нормална функција на одбрамбениот систем на организмот. Препорачуваме по 3 таблети за џвакање на ден

Ingredients:

гроздов шеќер (78.4%), стабилизатор сорбитол, Витамин Ц, хидрогенизирани растителни масти, арома, магнезиум стеарат од растително потекло.