FEROGLOBIN B12 сируп 200 мл.

Zoom
 

Течен додаток на храна со железо, цинк, витамини, б- комплекс, минерали во мешавина од слад, мед и природни овошни екстракти.

Effects of the product:

Обезбедува уникатна формула наречена течно железо со која се одржува здравјето, виталноста и се ослободува енергија.

Characteristics:

Сирупот овозможува обновување на крвта без ралика на возраста, посебно е погоден за деца, бремени жени, спортисти , вегетаријанци.

Ingredients:

Thiamin,Riboflavin,Vitamin B-12, Vitamin B-6,Folacin, Pantothenic Acid, Calcium Glycerophate, Niacin, Iron,Zinc, Copper, Manganese, Lysine.