IMUNIX меки желатински капс. Х 30

Zoom
 

Комбинацијата од спирулина , пивски квасец и селен се користи за задоволување на потребите од витемини и минерали во телото.

Effects of the product:

Препаратот помага во зајакнување на имунитетот и способноста на телото да се бори против инфекции.

Characteristics:

Поради содрзината на пивски квасец поволно делува за регенерирање на нервниот систем.Помага при физичка и ментална исцрпеност, ги отстранува мачнините и тезините во стомакот,а во комбинација со селенот се потикнува неговата активност.

Ingredients:

Spirulina , Pivski kvasec I Selen.