FEMIBION 1

Zoom
 

Додаток на исхрана за жени кои планираат бременост и бремени жени до крајот на 12 недела од бременоста. Содржи фолна киселина, метафолин, дополнителни 9 есенцијални витамини и јод.

Characteristics:

Една таблета дневно после јадење.

Ingredients:

Кајсија, шеќер, оризов гриз, скроб од ориз, витамин Ц. Без глутен. Без додадени арома. Бои и конзерванси.