SYSTANE монодози

Zoom
 

Прв избор на пациентите за навлажнување на сувите области

Effects of the product:

Systane ги навлажнува сите суви области и ги обновува оштетените ќелии,што предизвикуваат затегнатост,црвенило и неудобно чуство на “суво око ” . Се прилагодува на ph факторот на очната средина .

Characteristics:

Ingredients:

hydroxypropyl guar