Super Diet Spirulina капсули

Zoom
 

Oдличен извор на протеини

Effects of the product:

За нормално функционирање на организмот

Characteristics:

Го регулира апетитот, го подобрува имунитетот, ја помага регенерацијата на ткивата, штити од алергиски реакции, ги олеснува менструалните тегоби, ги намалува оштетувањата на црниот дроб.

Ingredients:

Spirulina platensis