Spirulina Pacifica прашок

Zoom
 

Природна супер храна со изобилство на преку 100 синергетски хранливи материи со висока биодостапност

Effects of the product:

Комплетен протеин со со високи нивоа на природни бета каротен, витамин Б12, витамин К, калциум и железо.

Characteristics:

Природен извор на 8 есенцијални и 10 неесенцијални амино киселини, како и високи нивоа на Омега 6 масната киселина, Б витамини, минерали и фитонутриенти.

Ingredients:

Јаглехидрати, протеини, витамин А, витамин К, Витамин Б12, Железо, Магнезиум, Манган, Хром, Натриум, Калиум, Ц-Фикоцијанин, Гама Линоленска киселина, Хлорофил А, Каротеноиди, Зеаксантин, Супероксид Дисмутаза