Corine de Farme SELS DE PIEDS L&M 1300ml

Zoom
 
Effects of the product:

Позната по своите релаксирачки својства, оваа природна морска сол за стопала со арома на мед и млеко ја омекнува кожата и на стопалата им дава прекрасен мирис.

Characteristics:

Не е погодна за употреба кај деца под 3 години.

Ingredients:

99% од природно потекло