IMMUNO AHCC 500 мг.

Zoom
 

Најмоќен природен зајакнувач на имунолошкиот систем.

Effects of the product:

Имуно АХЦЦ е единствен додаток во исхраната,најефикасен имуностимулатор и природна помош за јакнење на имунитетот.

Characteristics:

Препаратот е наменет за подигнување на имунитетот , а взаемно ги намалува и ублажува несаканите нус ефекти по хемотерапијата.Лекот не е наменет за деца.

Ingredients:

Active Hexose Correlated Compounds.