Immune Assist 24/7® капсули

Zoom
 

Подобра функција на имунолошкиот систем

Effects of the product:

Подобрување на имунитетот, Антивирална функција

Characteristics:

Содржи голема количина бета-глукан, имунолошки активен полисахарид. Неговото дејство е зајакнато и со екстракт од зелен чај, познат по својата антивирална функција.

Ingredients:

Agaricus blazei, Cordyceps sinensis, Grifola frindosa-Maitake, Coriolus versicolor, Genoderma lucidum, Lentinula edodes-Shitake, EGCG- екстракт од зелен чај.