AmosVital Multivitamin forte шумливи таблети

Zoom
 

Витамини

Effects of the product:

За одстранување на витаминскиот недостиг

Characteristics:

Ја подобрува општата состојба на организмот

Ingredients:

Витамин Ц, Пантотенска киселина, Нијацин, Витамин Е, Витамин Б6, Б2, Б1, Фолна киселина, Биотин, Витамин Б12