HANSAL ВИТАМИН Е таблети x 80

Zoom
 

80 таблети за џвакање со гроздов шеќер, со вкус на праска

Effects of the product:

Витаминот Е придонесува во заштита на клетките од оксидативен стрес

Ingredients:

гроздов шеќер (72.7%), стабилизатор сорбитол, хидрогенизирани растителни масти, киселина: лимонска киселина, токоферол ацетат (Витамин Е), магнезиум стеарат од растително потекло, арома.