Camu Camu 100 капсули Pharmavital

Каму Каму е ниско-растечка грмушка штп може да се најде низ дождовните шуми по Амазон во Перу и Бразил.

Effects of the product:

Овој плод е преполн со природен витамин Ц.

Ingredients:

се препорачуваат од една (1) до три (3) капсули на ден, пред оброк без џвакање со доволна количина течност. Предупредување: Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатоците на исхрана не треба да се користат како замена на разновидна исхрана и за здрав начин на живот.