Ganoultra® капсули

Zoom
 

За јакнење на природниот имунитет

Effects of the product:

Помагаат во борбата против тумори и дејствуваат како хипогликемични агенси.

Characteristics:

Имаат антиинфламаторни карактеристики, со позитивен ефект на респираторниот систем. Содржат антиоксидансии помагаат во јакнењето на имунолошкиот систем.

Ingredients:

Црвени реиши – Genoderma lucidum вид Tsugai Црни реиши – Genoderma lucidum вид Ami Виолетови реиши – Genoderma lucidum вид Ling Zhi, Бели реиши – Genoderma applantum