Bioastin капсули

Zoom
 

Најмоќен природен антиоксиданс

Effects of the product:

Антивоспалително и антибактериско дејство

Characteristics:

Потпора на имунолошкиот систем, очите, зглобовите, нервите и срцето.

Ingredients:

Витамин А, витамин Е, природен астаксантин, Лутеин