GALA гел за ладење на нозе

Гел за ладење на нозе и стапала ,со инфламаторно дејство,го спречува развивањето на бактериски и микотични заболувања.

Effects of the product:

Се нанесува 1-2 дневно со нежна масажа,а кожата станува мека,нежна,еластична и го нормализира потењето.