DEPI SENSITIVE ленти за лице (9x2)+ млеко

Ленти за депилација на лице

Effects of the product:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Ingredients:

Лентите содржат природен восок, се тријат низ рацете, се лепат и се вадат во спротивен смер на растење на влакната.