LEA против потење на нозе део гел 50мл

Гел против потење на нозе

Effects of the product:

Се користи за прекумерно потење на нозњете, ги штити од габична инфекција, ги суши,дезодорира.

Ingredients:

Содржи екстракт од камилица и се нанесува на чисти нозе.