GALA пудра за нозе

Пудра против потење на стапала со антиинфламаторно дејство,го спречува развивањето на бактериски и микотични заболувања.

Effects of the product:

Се нанесува секој ден помеѓу прстите ,а по потреба може да се нанесе директно во обувки.