Rhodiola капсули

Zoom
 

Златен корен на радоста

Effects of the product:

Најдобар природен адаптоген при депресија, несоница, промена на расположение, замор

Characteristics:

Го зголемува капацитетот на организмот да се прилагоди на стрес и да закрепне.

Ingredients:

Екстракт од корен на Rhodiola rosea