DIET. Makulin Plus таблети

Zoom
 

За подобар вид

Effects of the product:

Го штити видот

Characteristics:

Ја спречува макуларната дегенерација

Ingredients:

Лутеин, зеаксантин, Zn, Ca, Витамини Е и Ц, DHA и EPA омега-3 масни киселини

 

Makulin plus – додаток во исхраната.

Се препорачува кај стари лица за превенција на катарактата и намален развој на макуларната дегенерација.

Се користи кај лица со изразени артеросклеротични промени на крвните садови во очите.