AmosVital Magnesium direct прашок

Zoom
 

Минерал за нерви и мускули

Effects of the product:

Важен за срцето, мускулите и енергетскиот метаболизам

Characteristics:

Ја снабдува потребата од магнезиум на организмот при спортски активности, бременост, шеќерна болест и сл.

Ingredients:

Магнезиум 350 мг