BAMA SU FRESH антибактериски дезодоранс за чевли

Дезодоранс за чевли

Effects of the product:

48 часовен антибактериски дезодоранс, кој го спречува потењето на ногата и непријатната миризба.

Ingredients:

Се прска во самиот чевел.