ФЛОРАДИКС тоник со железо

Zoom
 

Сируп со железо, витамини и билни екстракти за трудници, доилки, деца и возрасни.

Effects of the product:

Флорадикс е вкусен додаток во исхраната кој се базира врз физиолочките својства на одбрани витамини, железо, како и физиолошките својства на одбраните билки.

Characteristics:

Флорадикс содржи високо ресорптивно железо во вид на додаток на исхрана базиран на екстракт од квасец. Овошните киселини и билните екстракти имаат благо дигестивно дејство и спречуваат појава на проблеми со варењето, кои се чести кај препаратите со железо. Флорадикс содржи нутритиенти потребни за раст и развој и одржување кондиција и здравје.

Ingredients:

Daucus carota, Urtica diocia, Spinacia aleracea, Agropyron repens, Foeniculum vulgare, Macrocystis pyrifera, Hibiscus sabdariffa