SD PROPOLIS POLLEN 15 ml viala x 10 (SD)

Zoom
 

За подобар имунитет и сила

Effects of the product:

Отпорност и виталност

Characteristics:

Прополисот делува противвоспалително. Поленот ја зголемува виталноста на целиот организам.