BETA-G imuno капс.x30

Zoom
 

Капсули за подигнување на целосниот имунолошки систем.

Effects of the product:

Комбинацијата на Бета-Г имуно, Витамин Ц, Цинк,Коензин Ку-10 овозмозува поттикнување на создавање на коскена срж и ја поттикнува активацијата на

Characteristics:

Како најголем имуностимулатор капсулите се употребуваат кај лица со позитивна семејна историја на карциноми.

Ingredients:

Beta glucan, Vitamin C, Zink, Coenzim Q10