BIOFARM NEOPLAST термо влошки за кондури 42-47

Содржи природни влакна од инфиски коноп ја впива влагата. Дезодотираните активни компоненти даваат пријатен мириси свежина.

Effects of the product:

Ефикасно ја впива влагата и ги одржува нозете суви и свежи.