VISIONACE капс.x 30

Kапсули за одржување на здрави очи и добар вид.

Effects of the product:

Како комплексен препарат содржи анти оксиданти кои се поврзани со здравјето на ретината и леќата на окото.

Characteristics:

Витамин Е, Биофлавоноиди, природни каротеноиди,ехстракт од боровинка , Витамин ц кој е посебно важен за леќата на окото, б- комплекс кој е вазен за функцијата на очен нерв.

Ingredients:

Natural Mixed carotenoids, Citrus Bioflavonoids,BIlberry Extract,Lutein Esters,Vitamin A, Vitamin D,VItamin E, Vitamin K,Vitamin C, Thiamin,Riboflavin,Vitamin B6, Niacin, Folacin,Vitamin B12, Pantothenic Acid, Iron, Manganese, Magnesium, Zinc, Iodine, Copper, Selenium, Chromium.