FEROGLOBIN B12 капс. Х 30

Zoom
 

Капсулите се извор на хранливи состојки за формирање на крвта, како што се органско железо , фолна киселина и Б-12.

Effects of the product:

Комбинацијата на железо со витамин Б-12 овозможува зголемување на нивото на железо во крвта.

Characteristics:

Препаратот е со продолжено ослободување и овозможува постепено и еднакво ослободување на состојките.Погодно е за бремени жени и жени со обилен менструален циклус.

Ingredients:

Iron, Zinc, Copper,Folacin, Vitamin B-12 I Vitamin B-6.