HANSAL КАЛЦИУМ+ Витамин Ц таблети x 80

Zoom
 

За одржување на коските и забите 80 таблети за џвакање со гроздов шеќер, со овошен вкус

Effects of the product:

Калциумот е минерал кој придонесува за одржување на коските и одржување на здрави заби. Витаминот Ц придонесува за нормално создавање на колаген потребен за нормална функција на коските и забите

Ingredients:

гроздов шеќер (59.4%), калциум карбонат, хидрогенизирани растителни масти, киселина: лимонска киселина, арома, Витамин Ц, магнезиум стеарат од растително потекло. Да се чува на ладно и суво место