DIET. Magnezium 300 шумливи таблети

Zoom
 

Минерал за правилно функционирање на нервниот систем

Effects of the product:

Учествува во изградба на коските и во мускулната контракција

Characteristics:

Избор е на многу спортисти и рекреативци со големо физичко оптеретување, а го употребуваат и бремени жени

Ingredients:

Магнезиум, Витамин Ц