Vigamox® капки за очи

Zoom
 

Антибиотик

Effects of the product:

За третман на инфекции на очите (конјуктивитис)

Characteristics:

Vigamox го спречува ширењето на инфекцијата на окото и ги ублажува симптомите.

Ingredients:

Moxifloxacin