ERBAVITA MEMO BABY сируп

Zoom
 

Производот е создаден со намена да ја зголеми способноста кај децата за концентрација и учење.

Effects of the product:

Сирупот помага во елеминација на физичкиот и менталниот умор, го регенерираат ткивото на црниот дроб при оштетување од силни влијанија на вирусниот хепатитис.

Characteristics:

Состојките во сирупот имаат адаптогено дејство, ја подобрува работната ефикасност и помага да се намали стресот.Боровинките имаат анти-инфламаторни карактеристики, зголемуваат визуелна перцепција при послаба светлина.Матичниот млеч е богат со витамини, минерали и аминокиселини.

Ingredients:

Vaccinium myrtillus, Lievito di birra, Schisandra Chinensis Baill., Astragalus membranaceus Bun.,Pappa reale