Synergy Shark Cartilage таблети

Zoom
 

Екстракт од 'рскавица од ајкула кој е богат со хондроитин сулфат и глукозаминоглукани

Effects of the product:

За третман на воспалителни заболувања на зглобовите (ревматски артрит, остеоартрит, артрози и метереопатски заболувања).

Characteristics:

Ја храни и одржува рскавицата, го намалува отокот и воспалението на коските и зглобовите. Долготрајно ја ублажува болката и ја зголемува подвижноста на зглобовите.

Ingredients:

750 мг рскавица од ајкула