Glina za oralna upotreba

Zoom
 

Природен производ

Effects of the product:

За прочистување и детоксикација

Characteristics:

Глина со висок квалитет добиена од незагадените приморски предели на Сицилија

Ingredients:

Силициум, Алуминиум, Титаниум, Железо, Калциум, Магнезиум, Калиум, Натриум