FOLIVIT fero капс. Х 30

Zoom
 

Солукапсули со хематолошко средство со благопристоен ефект врз создравање на крвта.

Effects of the product:

Активнате супстанции на препаратот дирекно учествуваат во создавање на крвта и покажуваат синергистичен ефект. Железото доаѓа до коскениот мозок и учествува во синтезата на хемоглобин во еритроцитите.

Characteristics:

Фоливит Феро се разликува од другите препарати по квалитетот на супстанциите кои се во течна форма и технологијата на производство.

Ingredients:

Ferrous fumarate, Folic acid I Vitamin B12