DR.WOLZ OXIGEN ампули во комбинација со GELEE ROYALE 600mg ампули

Zoom
 

Витални супстанции за биолошки баланс во организмот.

Effects of the product:

Ја зголемува отпорноста на организмот; особено за повозрасни лица; за подобрување на имунитетот после болест, инфекција и стрес на организмот.

Characteristics:

Биолошки високо активна комбинација од матичен млеч, ензими, витамини и протеини. Оптимална комбинација за подобрување на целокупниот имунитет на организмот.