ESI FEROLIN C pocket drink

Zoom
 

Иновативна линија на диететски додатоци со железо од природно потекло, витамин Ц, витамин Б12, корисно за да обезбедат една количина од овие хранливи состојки при нивен недостаок или зголемена потреба на организмот од истите.

Characteristics:

Една кесичка (џебно пакување) дневно после јадење.

Ingredients:

Без додаден рафиниран шеќер. Железо, калциум и витамин Д, Јод, цинк, витамин Ц, витамин А, омега-3 масни киселини. Без додадени бои и конзерванси.Содржи глутен.