DR.WOLZ COLOSTRUM IMMUNIX 125 капсули.

Zoom
 

Содржи концентрат од колострум и целулоза, за подобрување на општото добро на организмот.

Characteristics:

Колострум се добива со обработка на првото мајчино млеко на новозеландски крави и содржи антитела, јагленхидрати и протеини, битни компоненти за зајакнување на имунолошкиот систем.