SD SEVE IMPERIALE 15 ml viala x 20 (SD)

Zoom
 

Комбинација од матичен млеч, прополис, полен и мед

Effects of the product:

За отпорност и виталност на организмот

Characteristics:

Матичниот млеч го одржува тонусот при физички и интелектуален замор. Прополис помага во зајакнување на одбрамбениот. Поленот допринесува за поголема виталност. Медот има антиоксидативни својства.

Ingredients:

Pinus sylvestris, Eucalyptus globules-foglie, Citrus aurantium, матичен млеч, багремов мед, полен, течен екстракт од прополис