BULA BIO NONI сок 1000 мл.

Zoom
 

Сок кој се препорачува како најјак антиоксидант .

Effects of the product:

Како секојдневена витаминско-минерална поткрепа на организмот.За детоксификација,регенерација на ткива и органи, застита од слободни радикали и оксидативен стрес.

Characteristics:

Проксенонинот во комбинација со ензим проксероназа се синтетизира алкалоид ксеронин-протеински модулатор.може да се употребува и кај деца над 5 години.

Ingredients:

Органски ферметиран сок од зрели Noni plodovi