ERBAVITA REINTEGRA 30 капсули за деца

Zoom
 

Витамини и минерали,суплемент и додаток во исхраната за деца.

Effects of the product:

За подобрување на целокупниот имунитет на децата, за правилен раст и развој.

Characteristics:

Богат витамински состав неопходен за подобрување на имунитетот кај децата, содржи Витамин B1, B6, B12, Фолна киселина, Пантотенска киселина, Витамини D, E, K, минерали и соли и екстракт од папаја.