DEPI EKONOMY PACK восок 250мл

Восок за депилација

Effects of the product:

Се употребува за отстранување на влакненцата од самиот корен со што се добива нежна и глатка кожа.

Ingredients:

Восокот се загрева во неговиот сад, се лади и со шпатула се нанесува на кожата и се отстранува во спротивен правец од растењето на влакненцата.